AKTUELNO

Pretio joj da će je ubiti i silovati!

Pop zvezda Tejlor Svift (28) konačno je, posle dve godine, uspela da dobije sudsku zabranu prilaska za jednog od opsednutih fanova. U pitanju je 26-godišnji Erik Svorbrik, koji je pevačici od septembra 2016. godine slao preteće poruke i pisma.

Foto: Tanjug AP

- Želim da silujem Tejlor Svift. Mrzim je. Poslednja sam osoba na svetu sa kojom bi ona bila i zato želim da je silujem. Znam da sam njena srodna duša i samo nju želim da silujem. Nikog drugog, ne bilo koga, samo nju - bilo je napisano u jednom od pisama koja su stigla na pevačicinu adresu.

Osim silovanja, Erik je navodio i kako želi da ubije pevačicu, a pisma su vremenom postala sve opasnija, pa je Tejlor prolazila kroz razne zdravstvene probleme. Pevačicini advokati bili su zabrinuti za nju, a nakon što su sudu predali sve dokumentovano, sud je naredio opsednutom fanu da prestane da kontaktira pevačicu, kao i da ne sme biti ni u blizini njenog imanja.

Foto: Tanjug

Inače, ovo nije jedini slučaj sa opsednutim fanovima sa kojima se Tejlor susrela. Jedan je pokušao da joj provali u stan prošle godine, posle čega je završio u psihijatrijskoj ustanovi, drugi je pretio njenom ocu i čitavoj porodici, dok je treći ušao u policijsku stanicu, predstavio se kao njen dečko i tražio pištolj da bi je navodno zaštitio.

Autor: Pink.rs

#Tejlor Svift | Taylor Swift

#pevačica

'