AKTUELNO

Sve je počelo sa filerom za usne, ali nažalost, Rajan se nije zaustavila samo na usnama.

Glumica Meg Rajan se katapultirala u zvezde zahvaljujući romantičnim komedijama kao što su "French Kiss", "Kate & Leopold", "You've Got Mail". Glumica je iznenada nestala jer je znala koliko je Holivud surov prema ženama u određenoj životnoj dobi, pa je odlučila da se podmladi. Želja da zauvek ostane mlada ju je skupo koštala.

PROČITAJTE JOŠ: DETE JE DONELA U ISTOJ BOLNICI KAO I NJENA SESTRA: Porodila se Pipa Midlton!

Meg Rajan je sredinom i krajem devedesetih godina prošlog veka bila miljenica publike. Simpatična plavuša sa talasastom kratkom kosom, koju je želela skoro svaka devojka, uvek je znala kako da izmami osmeh publici i kako da ukrade svaki filmski kadar kad se u njemu nađe.

- Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili - rekao Džejms Mangold, reditelj filma "Kate & Leopold".

Sve je počelo sa filerom za usne, ali nažalost, Rajan se nije zaustavila samo na usnama.

- Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primer. Obično je to pokušaj da se neka vrsta ličnog nezadovoljstva reši - objasnio je plastični hirurg Mark Roberi.

Karijera je pala u mrak i Rajan je 2006. godine odlučila da usvoji devojčicu iz Kine. Pored sina kojeg je Rajan dobila sa Denisom Kvejdom 1992. godine, glumica se okupirala vaspitanjem i brigom o devojčici kad karijera više nije išla uzlaznom putanjom.

Kad je shvatila da više neće dobijati uloge zbog prevelikog broja operacija posvetila se karijeri reditelja i producenta.

Autor: Pink.rs

#Kardi Bi

'