AKTUELNO

Objava je naišla na žestoke osude od strane boraca za prava životinja.

Poznati glumac Dvejn Džonson je ponovo opravdao svoj nadimak ''The Rock'', što u prevodu na srpski znači stena. Narodu prepoznatljiv po ulozi "Kralja škorpiona" i filmovima "Brzi i žestoki" on je šokirao svoje obožavatelje kada je objavio fotografiju zbog koje je rizikovao život.

Foto: Youtube

Tačnije, on je fotografiju na kojoj drži aligatora za usta i čeljusti sedeći mu na kičmi objavio na Instagramu i pritom izazvao burne reakcije mnogobrojih boraca za prava i zaštitu životinja.

Ovo se može uvrstiti na listu mojih najluđih, odnosno najglupljih stvari koje sam uradio zbog ljubavi. Moj pojam zabave je oduvek bio diskutabilan - našalio se Džonson.

Pročitaj više: MUŽ JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA: Ono što je Maja Berović sada rekla o njemu sigurno će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Zar nisi razmišljao o dobrobiti životinje i koliko nju to boli? Nije trebalo da sedneš na njega i tako da mu zaokreneš glavu, molim te, poštuj životinje - glasio je jedan od komentara.

Iako su se mnogi divili njegovoj hrabrosti, najprimećeniji komentari ispod objavljene fotografije bili su oni koji su se ticali sigurnosti i zdravlja životinje koja je sigurno potresena tokom stvaranja fotografije.

I. Radulović.

#Dvejn Džonson

'