AKTUELNO

Demi više ne pokušava sa muškarcima.

Glumica Demi Mur posle tri neuspela braka navodno je u emotivnoj vezi sa ženom, a  pažnju medija posebno privlači njihovo zajedničko odgajanje devojčice Rumi. Američki tabloidi pišu da je glumica u vezi sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom sa kojom je započela vezu pre dve godine.

Kada su same, njih dve su veoma intimne. Drže se za ruke, a Demi je kao druga majka Mašinoj ćerki - rekao je izvor blizak Demi.

Pedesetogodišnja glumica ugradila je dečje sedište u svoj automobil za Mašinu dvogodišnju ćerku. One su često na meti američkih fotoreportera, a stilistkinji na društevnim mrežama piše da je u otvorenoj vezi.

Srećan rođendan mojoj kraljici od njene male princeze - napisala je Demi uz fotografiju ćerke sa krunom.

Domaći mediji tajno su uslikali glumicu u avgustu prošle godine kada je posetila Beograd i uživala u provodu na jednom poznatom splavu sa atraktivnom stilistkinjom.

PROČITAJTE JOŠ: OPRAŠTA SE OD MOTORA: Amal zabranila Kluniju da vozi dvotočkaša, ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE KOLIKO KOŠTA NA AUKCIJI!

U subotu smo svirali za Demi Mur na našem splavu. Došla je u većem društvu, tu se našla i ta drugarica Maša. Odlično su bili raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, a oni si đuskali - rekao je tada Toma, frontmen grupe "Black Panters".

Maša je božićne praznike proveli sa Demi, njenim ćerkama i Brusom Vilisom.

S.S.

#Demi Mur

'