AKTUELNO

Posle povlačenja pesama kralja popa sa pojedinih radio-stanica, kao i epizode "Simpsonovih" u kojoj Majkl Džekson pozajmljuje glas sa različitih video-platformi, zbog navodnih slučajeva pedofilije, oglasio se glumac Mekoli Kolkin.

Velika prašina podigla se nakon emitovanja dokumentarnog filma u produkciji kanala HBO "Napuštajuci Nedođiju" (Leaving Neverland), a koji se bavi navodnim slučajevima seksualnog zlostavljanja Džeksona nad maloletnim dečacima.

Kolkin, poznat po svom prijateljstvu so Džeksonom, koje je počelo kada je imao samo devet godina, i ranije je ustajao u odbranu svog prijatelja, čvrsto poričući bilo kakav seksualni kontakt između njih dvojice.

- U mom slučaju, sve je bilo vrlo normalno. To je bilo jedno obično prijateljstvo. Lako je reći da je to bilo 'uvrnuto', ali nije. Ljudi preispituju moje prijateljstvo s njim samo zato što je on bio najpoznatiji čovek na svetu - rekao je, danas 38-godišnji Kolkin.

On je, inače, o svom odnosu s pevačem, kao svedok odbrane, govorio i tokom suđenja Džeksonu za seksualno zlostavljanje 2005. godine.

Tada 24-godišnjak, Kalkin je odbacio optužbe protiv Džeksona kao "potpuno smešne", ali je priznao da su njih dvojica spavali u istom krevetu.

Kolkin je tada insistirao da njihov odnos nikada nije bio seksualne prirode, da mu nikada nije bilo neprijatno, kao i da su njegovi roditelji bili upoznati s tim.

- Oni to nikada nisu videli kao problem - izjavio je Kalkin na sudu 2005. godine.

#optužnica

#pevač

'