AKTUELNO

TV Pink je i drugog dana ove nedelje ubedljivo najgledanija talevizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije.

Kao i prethodnih dana, Pink je ostvario uspeh u gotovo svim grupama gledalaca, a najviše se ističe urbana i ženska populacija, kao i publika starosti od 18-49 godina.

Ubedljivo najgledanija zabavna emisija sa auditorijumom od približno 1.500.000 gledalaca i gotovo 25% udela u gledanosti je “Ami G show”.

Foto: TvPink Printscreen

Vaš izbor u danu iza nas, bile su serije “Elif”, “ “Istanbulska nevesta” i nova serija inostrane produkcije “Ljubav iz osvete” koje se nalaze među devet najgledanijih emisija u danu.

Foto: Pink.rs

Informativni program naše televizije najgledaniji je u odnosu na sve komercijalne emitera, pa je tako “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisija, dok su visokorangirani: “Nacionalni dnevnik u 13h”, “Popodnevni dnevnik”, i najvažnije vesti u okviru formata “Poslednja vest”, kao i “Novo jutro” koje je zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Sva dešavanja iz najpoznatijeg rijatija nalaze se u samom vrhu gledanosti. Verna Pinkova publika, pratila je gotova sva direktna uključenja u rijaliti “Zadruga”, dok je dan završila uz “Zadrugu-žurku”.

Foto: TvPink Printscreen

Pored navedenih formata, među najgledanijim emisijama u danu iza nas je i kratka forma o poznatima “Premijera” sa 22% udela u gledanosti.

Još jednu nedelju nastavljamo uspešno. Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!

#Gledanost

#RTV Pink

'