AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju pričamo o problemima starih osoba, o tome kome je sve potreban servis Pomoć u kući, kako doći do ovog servisa uz pomoć države, ali i na koji način svi mi možemo pomoći da stari, treće doba provedu što kvalitetnije i aktivnije. U goste nam dolazi Nadežda Satarić iz Udruženja Amiti.

- Takođe pričamo i o trudnicama, o tome zašto je važno pohađati škole za trudncie, ali i škole za roditeljstvo. Šta sve možete naučiti na ovim predavanjima i koliko tata je zainteresovano da pohađa škole za roditelje. Sa nama u Svitanju biće Danka Todorović iz Udruženja Mamin san.

- Saznaćemo i kako aromaterapija može da pomogne prilikom prehlade, gripa, glavobolje ili nesanice.

- Gost Naslovnih strana biće Dragan Đukanović iz Centra za spoljnu politiku sa kojim ćemo između ostalih tema koje su zastupljene u današnjoj štampi pričati i o značaju Generalne skupštine Un za Srbiju i o odnosima sa zemljama u Regionu.

- U rubrici Konkretno sa specijalnim pedagogom Milanom Radovanovićem pričamo o novom Zakonu po kome će roditelji biti kažnajvati za bahato i loše ponašanje u školi. Da li bi ovakve kazne mogle imati efekta i koliko je važno da se i roditelji i profesori i pedagozi uključe u rad sa decom.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'