separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

ČAK 359 DANA UZ RUŽIČASTU TELEVIZIJU: TV Pink u 2017. bio ubedljivo NAJGLEDANIJI KOMERCIJALNI EMITER U SRBIJI! (VIDEO)


Hvala Vam na ukazanom poverenju!


Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, u 2017. godini TV Pink je bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija ukupno 359 dana.

31. decembar, Pinkova verna milionska publika, započela je uz jutarnji program Dobro jutro – Dea i Sarapa, podne je provela uz Leu Kiš, a zatim uz Premijeru Vikend Specijal i specijalnu emisiju Zadruga - Posete porodica, dok je poslednji dan 2017. godine, ispraćen uz Pinkovo Novogodišnje Veselje koje pratio svaki peti gledalac u Srbiji, odnosno preko neverovatnih 2.900.000 gledalaca.

Autor: Pink.rs

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Prvi dan u 2018. godini Pink je ubedljivo bio gledaniji u odnosu na sve komercijalne stanice, a pored reprize Pinkovog Novogodišnjeg veselja, Zadruge u direktnom uključenju i novogodišnjeg izdanja popularnog šoua za upoznavanje Izvedi me, pratili ste i filmski program, kako filmove iz serijala Lude godine - Kakav deda, takav unuk, Ljubi, ljubi al’ glavu ne gubi, Došlo doba da se ljubav proba, tako i drugi deo popularnog filma Zona Zamfirova.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: Promo

I juče je preko 1.200.000 gledalaca pratilo je emisije Kuća od srca i AmiG šou, dok su se među najgledanijim emisijama u jučerašnjem danu našle i Zadruga, emisija Premijera, serije Zavet i Elif, ali i repriza emisije Magazin IN i filma Zona Zamfirova.

Autor: Promo

Autor: Dušan Petrović

Ostanite uz Vašu televiziju Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti