AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro" televizije Pink koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa saznajte kako se leče akne.

Štampu prelistavamo sa Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo" i Ajom Jung, direktorkom Beogradskog festivala igre.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O predstojećoj poseti predsednika Vučića Zagrebu, i atmosferi koja u Hrvatskoj vlada uoči ove posete, razgovaraćemo sa Zoranom Milivojevićem, diplomatom, Ratkom Dmitrovićem, direktorom televizije Ras i Savom Štrpcem, predsednikom Dokumentaciono informacionog centra "Veritas".

Šta je sve Medijska mreža Antidot otkrila u istraživanju o finansijskoj devastaciji Demokarste stranke, i za koliko novca su ovu stranku oštetili Dragan Đilas i Bojan Pajtić, reći će nam Marko Matić, glavni urednik ove mreže.

Ugostićemo i Dejana Kovačevića, načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala sa kojim ćemo razgovarati o velikoj međunarodnoj policijskoj akciji "Shadow web" u okviru koje je uhapšen i jedan Beograđanin.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Grupa lekara iz Udruženja "Pedijatrija zanovana na dokazima" podnela je krivične prijave za širenje panike protiv 43 osobe koje su pozivale roditelje da ne vakcinišu svoju decu. O razlozima za i protiv MMR vakcine razgovaraćemo sa dr Tomislavom Stevanovićem, predsednikom ovog udruženja i dr Miroljubom Petrovićem i Snežanom Terzić, koji se nalaze na listi optuženih za širenje panike oko ove vakcine.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Slobodana Bodu Ninkovića sa kojim ćemo razgovarati o predstavi Savršen kroj koja će 25. februara biti izvedena u Zvezdara teatru.

Budite se uz "Novo jutro" na televiziji Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Televizija Pink

'