AKTUELNO

Ceca premijernoj ekipi otkrila detalje svog ljubavnog života!

Kao što su gledaoci TV Pink već navikli i ovog nedeljnog popodneva u omiljenoj emisiji o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' očekuje nas mnogo ekskluzivnih, vrućih priča!

Premijerna ekipa boravila je sa najvećom balkanskom zvedom Svetlanom Cecom Ražnatović u Sofiji gde je ona bila specijalni gost na spektakularnom koncertu koji je organizovala jedna velika medijska kuća.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekskluzivni intervju sa najvećom balkanskom zvezdom pravo iz bugarske prestonice imaćete priliku da vidite u najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal''.

PROČITAJTE JOŠ: JEDNA PORUKA JE IZBACILA IZ TAKTA! Ana Mihajlovski EKSPLODIRALA OD BESA: Kretenčino moronska, reci to MAMI SVOJOJ!

Ceca je sa premijernom ekipom razgovarala tokom vožnje autobusom, a govorila je i o temi koja domaću javnost veoma interesuje kada je ona u pitanju - ljubavni život.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Ceca ''pucketa'' i u kojoj meri saznaćete u još jednom zanimljivom izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelju 25. februara od 14 časova!

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

'