AKTUELNO

Nije lako zanemariti reputaciju i nastaviti život van kriminala

Dobitnik Oskara za scenario filma “Dvostruka igra” (eng. The Departed) reditelja Martina Skorsezea - Vilijem Monahan, prvi put se prihvatio rediteljske palice 2010. godine i snimio nezavisni krimi film noar “Londonski bulevar” (London Boulevard), koji je večeras u 22 časa na Pink 2. Za ovaj debitanski poduhvat Vilijam je adaptirao istoimeni fiktivni krimi roman Kena Bruena, a za glavne uloge je izabrao Kolina Farela i Kiru Najtli.

Foto: Promo

Priča je smeštena u londonsko podzemlje i prati Mičela po izlasku sa dugogodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne. Tokom robije on je shvatio da više ne želi da se bavi kriminalom, ali nije lako nastaviti život pored reputacije koja ga prati. Shvatiće to kada ga potraži prijatelj Bili, koji još nije promenio stare navike i bavi se prljavim poslovima za šefa podzemlja po imenu Gant, koji želi Mičela u svom timu.

Foto: Promo

Ipak, Mičel odbija visoku poziciju u kriminalnoj grupi i prihvata posao telohranitelja filmske zvezde Šarlot, koja je povučena po prirodi i ne može da podnese konstantno opsedanje novinara. Taman kada je mislio da je uplovio u mirnije vode, a i otkrio da gaji simpatije prema glumici, Mičel će se naći usred scene ubistva, odakle nema povratka...

Foto: Promo

U ostalim ulogama su: Rej Vinston, Dejvid Tjulis, Ben Čaplin, Edi Marsan, Ana Fril i drugi.

Ne propustite crni krimić “Londonski bulevar” večeras u 22 časa na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kira Najtli

#Kolin Farel

#Londonski bulevar (2010)

#Pink 2

#Televizija Pink

'