AKTUELNO

Romantična komedija „Svi moji bivši“ večeras u 20 sati na Pink 2

Potragu za savršenim muškarcem, koja mladu Eli vraća u prošlost, pratite u romantičnoj komediji „Svi moji bivši“ (eng. What's your number?) večeras od 20.00 na Pink 2. Snimana 2011. godine prema romanu autorke Kerin Bosnak, u režiji Marka Majloda, glavnu rolu tumači Ana Feris, proslavljena u seriji filmova „Mrak film“, a u ostalim ulogama su Kris Evans, Eri Grejnor, Blit Dener, Ed Begli Džunior, Kris Prat, Ivana Milićević i drugi.

Foto: Promo

Česta tema filmova – usamljena devojka mašta o savršenom muškarcu. U ovoj priči glavna junakinja je Eli Darling, koju venčanje mlađe sestre podstiče da se zapita kada će ona stati na „ludi kamen“, a i majka je na to često podseća. Uz to, u novinama pronalazi članak u kome piše da je 10,5 američki prosek seksualnih parnera koje žena tokom života ima i da one koje su imale više od 20 partnera u većini slučajeva se nikada ne udaju.

Foto: Promo

Eli se tada brzo prebrojava i shvata da je u životu imala oko 20 partnera, pa zaključuje da se sigurno među njima krije i Gospodin Savršeni. Ne bi li ga pronašla, kreće u potragu za bivšim momcima, a u tome joj pomaže komšija ženskaroš, Kolin.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Svi moji bivši” večeras u 20.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Svi moji bivši | 2011

#Televizija Pink

'