AKTUELNO

Nova sezona počinje u nedelju, 16. septembra, od 21 čas.

Serija "Šifra Despot" oborila je sve rekorde gledanosti, a milionski auditorijum televizije Pink s nestrpljenjem je iščekivao vikend i novu epizodu. Sada se ona vraća na male ekrane, pa već 16. septembra u 21 čas možete gledati prvu epizodu druge sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posle prve sezone, gde je bilo 45 epizoda, mi smo veoma zadovoljni i rejtingom i opštim uspehom serije. Sada će biti još 45 epizoda i ja sam to već nekoliko puta rekao - "Šifra Despot" za nas je veoma značaj projekat iz nekoliko razloga. Prvo zato što je on otvorio sezonu nastavka produkcije igranih programa na televiziji Pink, a s druge strane, to je jedan veoma kvalitetan projekat, koji će, siguran sam, u drugoj sezoni tek biti u ekspanziji i na vrhuncu svoje gledanosti - rekao je za emisiju "Premijera" Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink i producent serije.

Foto: TV Pink Printscreen

Scenarista i režiser ove serije, Radoš Bajić, takođe je ponosan na uspeh svog autorskog dela, koji je i očekivao s obzirom na originalnu radnju.

- Mi smo razvili taj scenario jako kvalitetno i ja očekujem da će "Despot" stvarno biti u velikoj ekspanziji, na veliku zabrinutost sijaseta produkcija i televizijskih serija. Imaćemo celu sezonu i imaćemo jedan izvanredan razvoj svih dramaturških linija u "Despotu" i imamo ogroman broj glumaca koji tek ulaze u seriju - ispričao je Radoš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je glavni glumac Đorđe Marković, koji tumači lik Despota Despotovića, imao da kaže povodom druge sezone i popularnosti koju je stekao pogledajte u donjim snimcima.

Autor: V. T.

#Radoš Bajić

#Šifra Despot

#Željko Mitrović

'