AKTUELNO

Nova epizoda vaše omiljene TV serije upravo je počela s emitovanjem na programu najgledanije televizije u Srbiji.

Praznična atmosfera ne jenjava u nastavku serije “Šifra Despot”, čija 44. epizoda, koja je upravo počela sa emitovanjem na TV Pink, nosi naziv “Božić u Adrovcu”. Glavni junak priče koju je pisao i režirao Radoš Bajić, a tumači ga Đorđe Marković - Despot, tokom teškog perioda kroz koji prolazi, odlučuje da se malo posveti sebi...

Foto: Promo

Epizoda počinje na Božićno jutro. Rumenka (Branka Šelić) i Života (Radoslav Milenković) odlaze u crkvu. Stidljivo, krijući se ispod kape, pošto se to kosi sa njegovim uverenjima, za njenu ljubav, Života pristaje da ispoštuje običaje.

Za to vreme Despot i Žana (Marijana Mićić) u Adrovcu, Životinom rodnom mestu, provode divne praznične trenutke u krugu porodice Despotović. Veza među njima sve je jača, a promene u osećanjima ih zbunjuju.

Foto: Promo

Taman kad su Života i Rumenka seli za božićnu trpezu, na vratima se pojavljuje Despotov drug Ćira (Boris Milivojević) u društvu sumnjivih tipova. Izgleda da im je Despot ostao dužan.Baš u tom momentu, po povratku iz Adrovca, umesto da dođe kući, Despot svraća na kafu kod Žane. U vazduhu se oseća nesigurnost i uzbuđenje.

Foto: Promo

Hoće li se sve završiti na drugarskoj kafi ili će se Despot usuditi da nesuđenoj kumi priđe bliže?! Budite uz TV Pink i saznajte!

Autor: Pink.rs

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'