AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Pink je tokom tri dana vikenda ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, dok je u petak, bio najgledanija televizija u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija bila je gledanija u posebnim grupama gledalaca gde se najviše ističu gledaoci urbanih sredina kao i Beograda, ženska populacija ali i populacija starosti od 18/49 godina.

Nešto više od šest sati progama u okrviru specijalne emisije “Stop Nasilju”, u petak je pratilo približno 2.100.000 ljudi, ili ti svaki drugi gledalac koji je u tom trenutku bio uz male ekrane.

Foto: Tanjug, Skupština grada Beograda, Printscreen Youtube/Pink.rs

Kada govorimo o ostalim formatima naše informativne redakcije, tokom sva tri dana ubedljivo najgledanija inforamtivna emisija svih komercijalnih emitera je naš “Nacionalni dnevnik”, koji slede: Popodnevni, Jutarnji, ali i Nacionalni dnevnik u 13h. Liderska pozicija tokom vikenda je i za “Novo jutro” koje je ubedljivo najgledanija jutarnja emisija svih komerciajlnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Neverovantih 1.200.000 gledalaca pratilo je politički talk show “Hit tvit”, dok je u nedelju među najgledanijim formatima emisija “Kontravizija”.

Foto: TvPink Printscreen

Serijski program naše kuće i dalje ima lidersku poziciju u odnosu na ostale komercijalne emitere, pa su tako serije “Istanbulska nevesta” i “Elif” u samom vrhu gledanosti za dane vikenda, dok domaći serijski program osvaja mnogobrojnu publiku. Serija “Državni službenik” nastavlja sa fantastičnim rezultatima, dok se u samom vrhu gledanosti nalazi i serija “Šifra Despot”.

Foto: Promo.

Sva dešavanja u našem rijalitiju prati verna pinkova publika, pa su tako tokom dana vikenda u samom vrhu zvaničnih top lista formati našeg rijalitija: "Zadruga – nominacije", "Zadruga - pitanja novinara", ali i vanredno ubacivanje i izbacivanje iz hiper rijalitija. Auditorijum je trećeg dana vikenda pratio “Zadruga - uspomene”.

Foto: TV Pink Printscreen

Formati našeg zabavnog programa, nalaze se među najgledanijim emisijama u danu, a za dane vikenda to su svakako: "Pinkove zvezde all talents", "Žikina šarenica", talk show Sanje Marinković “Magazin IN”, kao i omiljena emisija o poznatima “Premijera vikend specijal”.

Foto: Pink.rs/Promo

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'