AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro" televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, sa gostom lekarom razgovaraćemo o tome da li epiduralna anestezija izaziva kontraindikacije.

Štampu prelistavamo sa Muamerom Zukorlićem, predsednikom Stranke pravde i pomirenja.

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija i Kosovo treba da imaju zajedničku spoljnu politiku i jednog predsednika koji bi simbolizovao nacionalno jedinstvo. Koliko u ovim rečima ima retorike, a koliko je priča realna, da li je ovo indirektna najava stvaranja Velike Albanije i zašto su iz Evropske unije izostale reakcije na ovu izjavu albanskog premijera, teme su za Vladana Glišića iz Narodne mreže i Zorana Ostojića, novinara.

U protekla dva dana Vojna policija privela je osmoro stranih državljanja koji su , gde je civilima strogo zabranjen ulaz. Među njima su i dva Amerikanca koji su dronom pokušali da snime zgradu starog Generalšataba u Ulici kneza Miloša. , tema je o kojoj danas razgovaramo sa prof. dr Radomirom Milašinovićem, profesorom Beogradskog univerziteta, Vidosavom Kovačevićem, generalom u penziji i Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O pravnim posledicama razvoda braka razgovaraćemo sa gostom advokatom.

Sa Miloradom Vučelićem, glavnim i odgovrnim urednikom Večernjih novosti prelistaćemo današnje izdanje ovog lista.

U goste nam dolazi i Slobodan Ćustić, upravnik Beogradskog dramskog pozorišta, sa kojim ćemo razgovarati o predstavi "Poslednji rok" koja će povodom 71. rođendana ovog pozorišta večeras biti premijerno izvedena u 20 časova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Sašu Matića koji će nam otkriti kako teku pripreme za koncerte koje će 8. i 9. marta održati u Štark areni.

Budite se uz jutarnji program televizije Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

'