AKTUELNO

Ovaj poznati bračni par Maši pruža veliku podršku tokom takmičenja.

Večeras gledaoce na kanalu TV Pink očekuje početak petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice", a među osmoro takmičara koji će se naći na velikoj sceni, biće i Maša Tanasković.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

U petom krugu takmičari izvode po dve pesme, a Maša je, kao i uvek, sama odabrala numere kojima će se predstaviti žiriju i publici.

- Sama biram pesme koje izvodim. Večeras pevam Tajčinu pesmu "Hajde da ludujemo" i "Million reasons" koju peva Lejdi Gaga. Teško je izabrati pesme, ali je sve to nešto što inače slušam. Razmišljam o tome da se pesma koju izaberem dopadne i žiriju, ali i da ne kopiram druge, da uvek bude neka nova pesma - kaže Maša.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

S obzirom na to da je stigla već do petog kruga, ovu desetogodišnjakinju smo pitali da li priželjkuje da se nađe u superfinalu "Pinkovih zvezdica".

- Očekujem da se nađem su superfinalu, jer mnogo vežbam. Radim na svom pevanju, vežbam skoro svaki dan. Nadam se da ću uz trud doći do superfinala - rekla je ova Zvezdica.

Osim što vredno radi na svom pevanju, Maši tokom takmičenja veliku podršku pružaju i njeni kumovi, Sale Cvetković, frontmen "Tropiko" benda i njegova supruga, pevačica Jovana Pajić, koja je redovno uz nju na snimanjima.

Jovana i Sale mi mnogo pomažu i ovom prilikom želim da ih pozdravim i da im se zahvalim što su uz mene, oni su mi ogromna podrška, kao i ceo moj tim - rekla je Maša.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pored pevanja, Maša ima još hobija, a otkrila je i čime bi se još bavila osim muzikom.

- Igram tenis i sviram klavir, ali ipak muziku vidim kao nešto čime želim da se bavim. Da se ne bavim muzikom, sigurno bih bila teniserka - rekla je za kraj ova talentovana devojčica.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pored Mašinog, videćete još sedam neverovatnih nastupa, zato ostanite uz vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", večeras u 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Jovana Pajić

#Maša Tanasković

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'