AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Od nastupa na ulici do solističkog koncerta dugačak je put. Kako im je bilo na tom putu i šta su sve spremili za nastup koji će u nedelju održati na Kolarcu otkriće nam braća Pilerovi, Darko i Danijel.

Da li odbijanje Kosovske vlade o poštovanju dogovora o početku izrade Statuta za formiranje ZSO treba da shvatimo kao izlazak Prištine iz dijaloga sa Srbijom, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog Odbora za KiM i Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Štampu prelistavamo sa Borisom Milićevićem, članom Predsedništva SPS i Minjom Subotom, čuvenim televizijskim voditeljom i muzičarom.

Hoće li biti rekonstrukcije Vlade, šta o ovom pitanju misle građani i da li se njihovo razmišljanje poklapa sa kvotama u kladionicama, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane, Vladimirom Pejićem, iz Agencije Faktor plus i Borjanom Popovićem, direktorom korporativnih poslova u Mocart kladionicama.

O novim zakonskim rešenjima kada je reč o vožnji u alkoholisanom stanju, uticaju alkohola na organizam i alkoholizmu kao bolesti zavisnosti razgovaraćemo razgovarati sa dr Natašom Dostanić, iz Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj, Damirom Okanovićem, direktorom Komiteta za bezbednost saobraćaja, i njegovim kolegom Milanom Božovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Čućete i ispovest Gordane Simić, žene koja je iskusila najgori oblik nasilja.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo Radoša Bajića, sa kojim ćemo razgovarati o seriji Šifra Despot.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Daru Bubamaru koja će nam otkriti kakva je sve iznenađenja pripremila za koncert koji će povodom 25 godina karijere 21. aprila održati u Štark Areni .

#Novo jutro

'