AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal"!

I ovo nedeljno popodne rezervisano je za najaktuelnije priče o poznatima u vašoj omiljenoj emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Printscreen Youtube

Pred sam kraj 2017. godine, estradni razvodi su uzburkali javnost, što se nastavilo i ove godine, a parovi su, po ugledu na svetske zvezde davali zajednička saopštenja i retko govorili o tome za medije.

Ono što mnogima nije pošlo za rukom, uspela je da uradi ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal", te će gledaoci videti ekskluzivnu ispovest sada već bivše supruge folk pevača o svemu što je prošla u tom procesu, ali i zbog čega su odlučili da se rastanu.

Dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga" ne prestaju da intrigiraju milionski auditorijum, a ono što je izazvalo najviše reakcija jeste ljubavni trougao Luna Đogani- Sloba Radanović- Kija Kockar.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Dok je Luna pod budnim okom javnosti već više od šest meseci, njen otac Gagi Đogani je u velikoj krizi. Gagijevu ispovest o svemu što mu se dogodilo otkako mu je ćerka postala učesnik rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti, gledaoci će videti u novom izdanju emisije "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Printscreen Instagram

Još jedna priča koja je uzburkala i podelila javnost , jeste sukob nekadašnjih bliskih prijateljica Seke Aleksić i Dare Bubamare, i to oko termina njihovih koncerata u Areni.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Naime, Seka je svoj solistički koncert zakazala za 14. april, nedelju dana pre Darinog, što je dovelo do prekida njihovog dugogodišnjeg prijateljistva. Zato ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" istražuje da li je beogradska Arena postala statusni simbol srpske estrade.

Gledaoci će saznati i koje priče domaća javnost nikada neće zaboraviti, ali i sve o estardnim pljačkama od kojih poznati strepe.

"Premijera-vikend specijal" otkriva i zbog čega je jedna popularna pevačica odlučila da odloži svoje venčanje za septembar.

Zbog čega vikend-serija "Šifra Despot" dobija novi obrt, u studiju kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića otkriva Nedeljko Bajić, izvršni producent i glumac u ovoj seriji.

Foto: Pink.rs

Navijte sat tačno u 14 časova i spremite se za nove priče o poznatima u najpopularnijoj emisiji "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 18. marta uživo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dara Bubamara

#Gagi Đogani

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marina Visković

#Nedeljko Bajić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Razvod

#Seka Aleksić

#Sloba Radanović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'