AKTUELNO

Ešton Kučer i Natali Portman kao Adam i Ema na testu prijateljstva

Reditelj Ivan Rajtman snimio je 2011. romantičnu komediju “Bez obaveza” (eng. No strings attached), koja će večeras od 20 časova na Pink 2 pokazati da li prijateljstvo posle intimnog odnosa može da opstane. U glavnim ulogama su Ešton Kučer i Natali Portman, a uz njih su i Kevin Klajn, Keri Elves, Greta Gervig, Lejk Bel i drugi.

Foto: Promo

Glavni junaci su Adam i Ema, najbolji prijatelji koji se godinama druže i znaju apsolutno sve jedno o drugome. Njihovo veliko prijateljstvo promeniće jedno jutro, kada se prepuste strastima i probude zajedno u krevetu.

Foto: Promo

Kako bi zaštitili prijateljstvo, Adam i Ema sklapaju dogovor da njihov nov odnos bude strogo “bez obaveza”. To znači da neće biti ljubomore, nikakvih očekivanja, svađanja, cveća ili tepanja. Dogovaraju se oni i da su slobodni da rade šta god im je volja i gde god to požele, ali jedini uslov jeste da se ne zaljube.

Foto: Promo

Postavlja se pitanje: da li je moguće biti sa nekim intiman, a da se u to ne uplete ljubav, i može li njihovo prijateljstvo, u takvim okolnostima, da opstane?

Ne propustite romantičnu komediju “Bez obaveza” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Bez obaveza | 2011

#Ešton Kučer

#Film

#Natali Portman | Natalie Portman

#Pink 2

#Televizija Pink

'