AKTUELNO

Komična drama “Đavo nosi Pradu” u ponoć na Pink Premium.

Mislite da je vaš šef došao pravo iz pakla? Niste još upoznali Mirandu Pristli, a ona je pred vama ove noći, od ponoći na Pink Premium u filmu “Đavo nosi Pradu” (eng. Devil wears Prada) iz 2006. godine. Reditelj Dejvid Frankel ekranizovao je istoimeni roman Lorin Vajsberger iz 2003, dodelivši glavnu rolu trostrukoj oskarovki Meril Strip. U ostalim ulogama su En Hatavej, Emili Blant, Stenli Tuči...

Foto: Promo

Film je bio nominovan za dva Okara i tri Zlatna globusa, od kojih je jedan pripao Meril Strip. Zanimljivo je da je 11 godina nakon premijere “procureo” delić filma, odbačen u montaži, koji je glavnu junakinju mogao da prikaže u drugačijem svetlu. Naime, kada se na gala večeri pojavio njen pripiti suprug, Mirandina asistentkinja Endi je napravila potez za koji je nemilosrdna šefica prošaputala “hvala”. Ta reč ne postoji u njenom rečniku, te je iz konačne verzije filma izbačena.

Foto: Promo

Dakle, Miranda Pristi je urednica uglednog modnog časopisa "Pista" i najmoćnija žene u svetu mode. Ona je od ovog časopisa napravila modnu Bibliju Amerike i čitavog sveta, samo zato što nije dozvolila da joj išta stane na put, uključujući i dugi niz asistenata koji joj nisu odgovarali.

Foto: Promo

To je posao koji nijedna osoba s imalo samopoštovanja ne može da preživi, a ipak predstavlja priliku za koju bi mnoge devojke dale sve. Tako je red došao da okuša sreću i diplomac žurnalistike, Endi Saks. Međutim, kada se uhvati u koštac sa ljudima u nemilosrdnom svetu visoke mode, Endi shvata da će joj za preživljavanje trebati mnogo više od fakultetske diplome. Ona je potpuno pogrešna osoba za taj posao, ali volja i odlučnost su njeni glavni aduti.

Foto: Promo

Ne propustite komičnu dramu “Đavo nosi Pradu” tačno u ponoć na Pink Premium. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klik Tv

#Meril Strip | Meryl Streep

#Pink Premium

#Televizija Pink

#Đavo nosi Pradu (2006)

'