AKTUELNO

Ognjen Amidžić će i ovog utorka od 23 časa u svojoj autorskoj emisiji 'Amidži šou' ugostiti aktuelne ličnosti sa domaće javne scene.

Nakon napuštanja ženskog benda "Ministarke" i kraćeg povlačenja sa scene zbog zdravstvenih problema Edita Aradinović se vratila prvo nastupima na splavovima i u klubovima, koji su bili izuzetno posećeni. Editin povratak upotpunila je i duetska pesma sa Acom Pejovićem, "Blud i nemoral", koja za nedelju dana na Jutjubu ima gotovo četiri miliona pregleda.

Foto: Printscreen Youtube

Upravo je ovo povod da Ognjen u studiju ugosti Editu i Acu, koji će otkriti kako je došlo do ponovne saradnje i da li očekuju da pesma dostigne popularnost hita "Poplava", koji su uradili kada je Aradinovićeva bila u "Ministarkama".

Foto: Printscreen Youtube

Osim o poslu, Edita će govoriti o svom privatnom životu, koji takođe intrigira javnost, a kroz originalne Ognjenove igrice otkriće još mnogo stvari koje njena publika nije znala.

Pet godina od prethodnog koncertnog spektakla, Aco Pejović obradovao je svoje fanove novim velikim solističkim koncertom, koji je zakazao za 22. novembar u beogradskoj "Štark" areni. Pripreme za ovogodišnji koncert su uveliko u toku, a Aco, koji već dve decenije važi za jednog od najboljih pevača na muzičkoj sceni, spremio je za svoju publiku nešto jedinstveno i prepuno emocije. Detalje koncerta i svoja očekivanja popularni pevač podeliće sa gledaocima upravo u emisiji "Ami G Show".

Foto: TV Pink Printscreen

U studio stiže i ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije, Ivica Dačić, a da li će osim razgovora o aktuelnim političkim temama odmeriti glasove sa Editom i Acom, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji "Ami G Show".

PROČITAJTE JOŠ: ON MI JOŠ PIŠE: Kija porukom iznenadila sve, svi su UBEĐENI DA MISLI NA SLOBU! (FOTO)

Očekuje vas još mnogo iznenađenja, zato ne propustite emisiju "Ami G Show" u utorak 23. oktobra od 23 časa samo na TV Pink!

Pink.rs

#Aco Pejović

#Edita Aradinović

#Ivica Dačić

'