AKTUELNO

Kadri Veselji dobro zna da je najveća pretnja nezavisnom Kosovu politika Aleksandra Vučića, zato ga mrzi i zato ga se plaši, poručio je danas ministar odbrane.

- Šta misli zločinac Veselji nije tajna, ali me više od toga brine zašto ćute Crna Gora i Severna Makedonija na ponovljeni poziv za stvaranje pakta protiv Srbije. Svi koji misle da će veliku Albaniju nahraniti Srbijom dočekaće da gledaju kako im se otima zemlja i kako se na njihovim prostorima stvara druga država - rekao je Vulin.

Vulin očekuje da se Crna Gora i Severna Makedonija oglase i osude poziv na rat ali i da EU upozori zločinca da pretnje ratom nisu dozvoljene.

- Šta god drugi radili, građani Srbije mogu da budu spokojni, vojska Srbije je u stanju da zaštiti svoj narod i zemlju - dodao je on.

On je reagovao na izjavu predsednika vlađuće DPK i predsednika parlamenta Kadrija Veseljija, koji se protivi rekonstrukciji vlade u kojoj ne bi bio Ramuš Haradinaj, kao i pritiscima koji se na aktuelnog premijera privremenih prištinskih institucija vrše zato što ne želi da ukine takse nametnute na proizvode iz Srbije.

#Aleksandar Vulin

#Srbija

'