AKTUELNO

Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Gornjeg Milanovca saopštio jedanas da je okosnica i vođa uličnih protesta u tom gradu Borjan Gavrilović, "trostruko osuđivani narkodiler, po zanimanju taksista koji vozi divlje ture Gornji Milanovac - Čačak"

-Činjenice su da je Borjan Gavrilović 2008. godine bio osuđen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga na šest meseci zatvora, 2009. godine zbog istog dela osuđen na tri meseca zatvora i 2012. godine zbog istog dela osuđen na tri godine i 10 meseci zatvora - kaže se u saopštenju.

Navodi se da je "čovek ovakvih karakteristika predstavnik takozvane opozicije koju predvode Sergej Trifunović, (Boško) Obradović, (Vuk) Jeremić i (Dragan) Đilas" i dodaje da podršku lokalnim protestima daju i ljudi koji su hapšeni za vreme "Sablje".

Gornjomilanovački naprednjaci naglašavaju da je "njihova osnovna politika promocija nasilja, silovanja, nepoštovanja žena i nabijanja na kolac odbornika Skupštine opštine Gornji Milanovac na društvenim mrežama".

-Da narod ne podržava ovakvu opoziciju govore najnovija istraživanja po kojima rejting (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke konstantno raste, a takozvane opozicije rapidno pada kako na republičkom nivou tako i na lokalu - zaključuje se u saopštenju OO SNS Gornjeg Miilanovca.

#SNS

#saopštenje za javnost

'