AKTUELNO

Kako kaže, Đilasu je "čišćenje" oduvek bila omiljena disciplina.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić kaže da je Dragan Đilas svojevremeno "ekspertski očistio" kasu Beograda i smatra da nekadašnji gradonačenik Beograda neće biti zadovoljan dok ne bude ponovo držao sve medije pod svojom kontrolom.

- Dok u svim medijima ne budu samo njegovi poslušnici, kao u vreme kada je on bio gospodar života i smrti čitavog medijskog sektora, on neće biti zadovoljan. Dok ne bude ponovo gazio kičmu svakom ko mu smeta i dok se ne bude ponovo na njima besomučno bogatio, on neće biti srećan - naveo je Orlić u izjavi za javnost.

Prema navodima Orlića, Đilasov današnji saradnik Siniša Kovačević može da mu objasni kako je to izgledalo na javnom servisu, ispred kog su Đilas, Šapić, Janković, Jeremić, Šutanovac, Tadić, Živković i "njihov oficir za vezu" sa Aljbinom Kurtijem pre neki dan okupili toliko pristalica, da su svi stali na jednu fotografiju.

- Glavni kapo klana Miroslav Mišković može da mu evocira uspomene na vreme kad su zajedno držali tabloide, možda mu to pomogne da se smiri - naveo je Orlić.

Foto: Beta/Pixabay

"Čišćenje” koje pominje Đilasu je, kako je dodao Orlić, oduvek bilo omiljena disciplina.

- Ekspertski je očistio i kasu Beograda i kasu svog žutog preduzeća, koje je pretvorio u sopstveni gulag i koje već godinama svaki dinar do kog dođe daje nezasitom Draganu Đilasu i grca pod njegovim kamatama, a dug im sve vreme samo raste - naveo je Orlić.

Kako je ljude koji mu se nađu na putu čistio, objasnio je sam, rečima: 'Zgaziću svakog!', koje se i danas čuju na snimku iz njegovog starog žutog preduzeća, podeća on.

Orlić smatra da su za mržnju i agresiju u našem društvu zaduženi Đilasovi "današnji legionari i lešinari, oni koji su crtali metu na čelu Aleksandra Vučića i ljudi iz SNS nebrojeno puta, preteći nam metkom u čelo, poručujući nam da biramo bandere sa kojih ćemo da visimo, opisujući razne fiziološke potrebe nad našim grobovima, preteći ulicom, linčovanjem i razbijenim glavama".

- Sigurno Đilas smatra da takve poruke smanjuju agresiju među decom i u porodici - naveo je Orlić.

On očekuje da će Đilas propasti na izborima još ubedljivije nego prošli put, jer su kako je naveo, Beograđani sa vremenom njegovog totalitarizma završili zauvek.

Pročitajte još: Matić za NOVO JUTRO: Đilas i danas DS drži u dužničkom ropstvu! Ranije ju je blokirao, a od trudnica i porodilja uzimao novac! (VIDEO)

#Dragan Đilas

#Izbori

#Opozicija

#Vladimir Orlić

'