AKTUELNO

U beogradskoj mesnoj zajednici Železnik, opština Čukarica, održana je tribina liste 'Ivica Dačić – SPS – Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija', koja će se na izborima za Skupštinu grada Beograda naći pod rednim brojem 3 glasačkog listića.

- Sve je počelo od 2008. godine od naše koalicije i počeće 4. marta bolje sutra za Beograđane. Naša deviza je : „Ako nešto obećaš ispuni neka je i na tvoju štetu“. Budući odbornici koalicije SPS – Jedinstvena Srbija u Skupštini grada Beograda imaju veliku odgovornost. Oni će biti predlagači da se izmeni budžet grada Beograda, da članovi Gradskog veća ne primaju plate i da odbornici ne primaju nadoknade. Te pare će ići građanima, koji pune budžet - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma i dodao:

- Odlikovanje koje je šef naše koalicije Ivica Dačić dobio od najmoćnijeg predsednika jedne države, Vladimira Putina, a on je sigurno najmoćniji, jer toliko godina i traje, je dokaz da je Dačić dobro i korisno radio za građane Srbije i građane Beograda. Kada vas prizna najmoćniji predsednik na svetu, onda očekujem i da beograđani priznaju našu koaliciju i 4. marta glasaju za broj 3 - poručio je Marković.

On je istakao da je Aleksandar Antić poslednjih sedam dana imao prijem kod gradonačelnika Istanbula i pre dva dana kod čelnika grada Londona, jer, kako je rekao, unapred zna da će biti gradonačelnik Beograda i da dogovori saradnju sa ove dve svetske metropole.

#Dragan Marković Palma

#Izbori

'