AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Užicu saopštio je danas da se približava četvrti mart, dan u kome će, kako kažu, lider partije u pokušaju, Milan Stamatović u Sevojnu doživeti "totalni debakl".

- Što je dan izbora bliži, to su pokušaji kojima pribegava tvorac urbanističkog haosa na Zlatiboru i zaštitnik sumnjivog kapitala Stamatović - očajnički, prepuni laži i manipulacije i haotični - navodi se u saopštenju.

Kako kažu, Stamatović je u strahu od debakla "privio sebi na skute " Velimira Ilića, koga je, dodaju, do juče hteo da hapsi i da mu " na noge navuče bukagije".

Kako kažu, Stamatović je u strahu od debakla "privio sebi na skute " Velimira Ilića, koga je, dodaju, do juče hteo da hapsi i da mu " na noge navuče bukagije".

- Nije Stamatoviću strano ni da u svoj politički galimatijas, nebi li dobio još koji glas, uvrsti temu aerozagađenja, iznoseći potpuno netačne podatke i laži i plašeći narod - navode iz odbora SNS u Uzicu i dodaju da predsednik opštine Čajetina to radi ne prezajući da decu i njihovo zdravlje koristi za svoju promociju.

"Nije Stamatoviću strano ni da u svoj politički galimatijas, nebi li dobio još koji glas, uvrsti temu aerozagađenja, iznoseći potpuno netačne podatke i laži i plašeći narod", navode iz odbora SNS u Uzicu i dodaju da predsednik opštine Čajetina to radi ne prezajući da decu i njihovo zdravlje koristi za svoju promociju.

- Možda je bolje da ćuti na temu zagađenja jer je samo njegov odbornik u Kosjeriću dao podršku spaljivanju komunalnog otpada u toj opštini na opšti bes tamošnje javnosti - objašnjavaju iz SNS ističući:

- To je ta 'Zdrava Srbija' koju on promoviše.

Očekuju da Stamatović bude dosledan i da istraje u nastojanjima da se Velimir Ilić, njegov partner uhapsi što pre, i to, kažu, već danas na skupu u Sevojnu.

Citirajući Stamatovića koji je za Ilića rekao da "uvodi anarhiju, da je zakon koji aminuje bezakonje, te da iz tog razloga mora da bude ne samo smenjen nego i uhapšen", SNS navodi da se nada da će i Stamatović "odgovarati za svoja nedela i praviti društvo pajtašu Iliću tamo gde mu je preporučio smeštaj".

#Milan Stamatović

#SNS

#Užice

'