AKTUELNO

Njegov pokret na izborima je doživeo pravi debakl, a Janković sada izgleda pokušava da privuče glasače pljujući po predsedniku.

Lider PSG Saša Janković blatio je i vređao na Tviteru predsednika Srbije Aleksandra Vučića dok je govorio o temama od nacionalnog značaja.

- Nikad nedostojniji čovek nije bio na dužnosti predsednika Republike.

"Kreteni, hulje, bitange, barabe..."

Rekao sam mu jednom da ću sprečavati da prođe kao Čaušesku, jer Srbija zaslužuje civilizovane smene vlasti. Ali šta radi, veliko je pitanje da li će iko to moći da spreči - napisao je bez blama i srama Janković.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov za Alo kaže da Janković otvoreno poziva na rat i krvave sukobe.

Jankoviću izgleda nedostaje barut na rukama, pa priziva građanski rat i streljanja, jer to je bio scenario u Rumuniji, na koji se on poziva i koji priziva. Dakle, da bi se dočepao vlasti bio bi spreman tuđu decu da gurne u sukobe i pogibiju, državu u haos i beznađe, jer nema za njega ništa vrednost, osim bolesne želje da se dokopa vlasti i opsednutost smrću. Samo bi bilo krajnje vreme da nam Janković kaže koliko je glava treba da padne da bi on konačno namirio svoju potrebu za smrću? Ali ipak mislim da je narod prepoznao ovog jezivog mračnjaka i da mu i ne ostaje ništa drugo, osim da svoje impotentno bavljenje politikom i svoju nekrofiliju kompenzuje i zadovoljava izlivima mržnje prema Vučiću i Srbiji na društvenim mrežama - rekao je Jovanov.

#Saša Janković

'