AKTUELNO

Poverenik Srpske napredne stranke u Paraćinu Milan Ilić našao se, kako tvrdi, na meti podmuklog i kukavičkog napada orkestriranog od strane lokalne vlasti koja strahuje zbog mogućih promena.

Kako navodi, na njegova vrata su poslate maskirane siledžije sa idejom da ga zaplaše.

Naime, na teritoriji cele opštine Paraćin deljini su flajeri sa neistinama o Iliću i njegovim saradnicima, a “maskirani kriminalci”, kako ih Ilić naziva, uvredljiv materijal su ubacili čak i u njegovo poštansko sanduče.

Ilić je uveren da je cilj napada se na njega izvrši pritisak kako bi odustao od bavljenja politikom.

- Maskirani kriminalci koji su poslati da na najdrskiji mogući način pokušaju da me zaplaše došli su ispred moje kuće i sakriveni iza kapuljača i fantomki ostavili su mi u sandučetu flajere sa bljuvotinama i lažima o meni - naveo je Ilić.

On se pita šta bi bilo da je u tom trenutku neko od članova njegove porodice, žena ili sinovi izašao i zatekao ih ispred kuće.

Foto: Printscreen

- Kako bi se to završilo? Da li je fotelja nekome toliko bitna da političkim protivnicima na vrata šalje maskirane siledžije sa fantomkama i kapuljačama u pokušaju da ih zastraši? Šta je sledeće što od njega možemo da očekujemo mi koji ne mislimo isto kao on? - pita se Ilić.

- Prema podacima koje imamo ovo je bila akcija organizovana iz najvišeg vrha lokalne vlasti, ali ne želim da dajem više informacija o tome budući da ću podneti krivične prijave protiv lica koja smatram odgovornim - rekao je Ilić.

#Paraćin

#SNS

'