AKTUELNO

Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" (BVK) će od subote, 28.aprila, do ponedeljka, 30. aprila, očitavati vodomere u naselju Vrčin.

JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija" pozvao je stanovnike ovog naselja, kao i vlasnike vikendica, da izađu u susret čitačima BVK i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje.

Molimo sve potrošače da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima...), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma, u kojima se vodomeri nalaze, budu otključana, da vozila budu parkirana van šahtova i na taj način doprinesu efikasnom očitavanju vodomera, kaže se u saopštenju.

Saradnjom Beogradskog vodovoda i korisnika usluga našeg preduzeća unapređujemo rad i kvalitet pruženih usluga, na obostrano zadovoljstvo. Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs

#Beogradski vodovod i kanalizacija

#Voda

#Vrčin

'