separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

OVO NIJE OČEKIVALA: Suzani sve više prijaju razgovori sa Mikijem, on joj žestoko odbrusio: PRIČAMO PO PET SATI, PUSTI ME DA LEGNEM! (VIDEO)


Nije mogla da mu zameri, ali je zato imala jednu molbu.


Ono što je posebno intrigiralo javnost poslednjih nekoliko nedelja jeste poljubac Mikija Đuričića i Suzane Perović u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi, a sve zbog činjenice da je ona pre samog početka rijalitija naglasila da je u braku sa Vladimirom Perovićem sa kojim ima dvoje dece.

Iako su se posle te afere potrudili da se potpuno distanciraju jedno od drugog, oni ipak sve više vremena provode zajedno i ne kriju da im razgovori koji vode veoma prijaju.

Autor: RTV Pink , printscreen

Ovoga puta Miki je odlučio da na kratko prekine konverzaciju sa njom, a Suzana je očigledno bila iznervirana zbog toga. Međutim, ona mu nije zamerila jer joj je on naglasio da će joj se ponovo obratiti nakon emisije koja ih uskoro očekuje.

Mi svaki put kažemo, pa prekršimo... Mi pričamo po pet sati, pusti me sad da legnem i da spavam, laku noć draga - rekao je Miki.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Mi samo nešto brbljamo... Pet puta si mi rekao to, neću više da dolazim. I dok ne ode voditelj, nemoj da si mi nešto potražio, ni hleb, ni makaze. Drugo, ništa... Laku noć - pridikovala je Suzana.
Dobro, pričaćemo posle lajva, šta je problem? - pitao je Miki.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

 Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti