separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ODAVNO SE OVAKO NISU OBRADOVALI: Veliki šef proglasio IZAZOV USPEŠNIM, a za učesnike koji su bojkotovali zadatak IMAO JE VEOMA VAŽNU PORUKU! (VIDEO)


Ovo ih je sve iznenadilo.


Svi zadrugari dobili su do sada neviđeni izazov od strane Velikog šefa, a to je igra u kojoj su učesnici ovog najgledanijeg rijalitija imali priliku da pokažu kakvi su kada su međuljudski odnosi u pitanju.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Oni su imali zadatak da stoje na crnim tačkama, a Lepi Mića je pažljivo gledao u štopericu ne bi li se troje takmičara smenjivalo na svakih pola sata. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Nakon 34 sata, samo pojedini zadrugari ispoštovali su sve što se od njih očekivalo, a Veliki šef je ovim povodom poslao pismo, koje je voditeljka Dušica Jakovljević pred svima pročitala.

Dragi zadrugari, pre svega, želimo da kažemo da je "Izazov strpljenja", stajanje na crnim tačkama uspešno završen! Moramo da pohvalimo sve one koji su učestvovali i zaista se potrudili, ali nećemo čestitati svima, već samo onima koji su dali sve od sebe. Oni su pokazali da se upornost i trud uvek isplate. Pokazali su da imaju volju da se takmiče i za sebe i za druge. Svaka čast svima koji su učestvovali, koji su se potrudili i koji su učinili da se proglasi uspešnim. A oni koji su bojkotovali mogu samo da se zahvale onima koji su 34 sata stajali. Oni koji nisu želeli da učestvuju su očigledno zaboravili da su po pravilima života u Zadruzi u obavezi da učestvuju u svim zadacima. Mogli su biti kažnjeni nedeljnim honorarom, a oni se nisu potrudili, s obzirom na to da su rizikovali da u sledećoj nedelji vlada nemaština. S obzirom na to da ne smete odbijati zadatke, želimo da kažemo da je ovo poslednja opomena i da će naredni put biti kažnjeni nedeljnim honorarom. I za kraj da se obratimo samo onima koji su učestvovali. Još jednom vam čestitamo, svesni smo da nije bilo lako. Vaša nagrada će sada biti uneta u Zadrugu. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Takmičari su vrisnuli od sreće kada su ugledali nagradu i paket u kome se nalazio krem, zbog kojeg je dolazilo do žestokih konflikta u poslednjih nekoliko dana.

Autor: Zadruga - RTV Pink

U nastavku pogledajte snimak i u kakvom su raspoloženju bili učesnici koji nisu želeli da budu solidarni i koji su javno bojkotovali ovaj zadatak.

Autor: Zadruga - RTV Pink

 Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti