separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

KARAĐORĐE JE NIKAKAV OTAC: Marija Kulić ispljuvala Subotića, a onda je surove reči uputila i na račun Ljube i Aleksandre! (VIDEO)


Pre nego što je napustila Belu kuću, Marijina ćerka Miljana imala je žestoku svađu sa Karađorđem.


Marija Kulić večeras je morala da napusti najgledaniji rijaliti program "Zadruga 2", a to je najteže palo Miljani Kulić. Nakon što je izašla iz Bele kuće, Marija je otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Autor: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Marija je plakala i govorila da joj je ovo najteže palo u životu, a zatim je komentarisala Karađorđa Subotića koji se večeras žestoko posvađao sa Miljanom Kulić i želeo da prevrne sto.

Autor: RTV Pink , printscreen

On je video da ne može. On samo primenjuje silu nad ljudima. On ne bi prevrnuo sto, jer se plaši diskvalifikacije. Čula sam da je klošar, slepac, da nema pas za šta da ga ujede. Iznenadila me je ova njegova igra, da se svađa sa decom oko krema. On je nikakav otac. Mene bi bilo sramota da je to moj otac - rekla je Marija.

Autor: Rijaliti Zadruga

Zatim je Marija Kulić komentarisala ćerku Karađorđa Subotića, Aleksandru Subotić i njegovu bivšu suprugu Ljubu Pantović, kao i njihove učestale svađe u okviru kojih padaju teške reči i uvrede.

Autor: TV Pink Printscreen

One svađe su potresne! Takve reči da se izgovaraju, da je to neverovatno! One se pogube, nemaju osećaj da ih ceo svet gleda u tom momentu - izjavila je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti