separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DAVID SVOJIM OČIMA VIDEO DA GA JE ALEKSANDRA SLAGALA, Ana Korać joj poručila: Ti si lažna devojka i lažna verenica, prsten nisi dobila od njega! (VIDEO)


Matora pobesnela zbog cele situacije.


Kao i svakog četvrtka uveče emisija koja okupi sve zadrugare za stolom, a sve gledaoce ispred malih ekrana je "Gledanje snimaka".

Autor: TvPink Printscreen

Ovoga puta, voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i pozdravio stanare, a zatim je počelo gledanje svih najzanimljivijih situacija koje su obeležile protekle dane u "Zadruzi 2".

U prvom klipu prikazana je rasprava Jovane Tomić Matore i Aleksandre Subotić, kada je Matora pokušala da objasni Aleksandri da bude bolja prema svom dečku, Davidu Dragojeviću. U ovu raspravu se uključila i Ana Korać, koja je priznala Subotićevoj u lice da joj se dopada David, a zatim je Aleksandra otišla do Dragojevića i žalila se da ju je Ana napala, što je se ispostavilo kao čista laž.

Autor: TvPink Printscreen

I pre nego što se ovaj snimak završio, došlo je do žestoke svađe između Matore i Aleksandre.

J*bem ja tebi tvog tatu u usta. Ista si kao tvoj tata. Trebalo je zvečku da ti da, a ne k*rac da se igraš - urlala je Jovana.

Autor: TvPink Printscreen

Ova lažljivica je rekla da se ja kačim na nju da bih došla do kraja. Ja mogu da sedim ovde i da budem lepa i da ostanem do kraja. Hvala vam što ste pustili klip. Ovde si ti mene ogovarala, a ja sam bila na metar od tebe - rekla je Ana Korać.
Ti nemaš argumente. Ne znam kako uvek u rijalitiju pomislim da je neko dobar, a onda me zaj*be - besnela je Matora.

Zatim je sve iz svog ugla prokomentarisao i David, koji se svojim očima uverio da ga je njegova devojka slagala i da je Koraćeva uopšte nije napala, međutim nije odreagovao.

Rekao sam da je Ana nasmejana i sve to. Ali sam isto tako rekao da joj se ja stvarno sviđam ne bi išla po kući i pričala to. To je sve igra, to sam ja rekao Aleksandri - naveo je Dragojević.

Autor: TvPink Printscreen

Ipak, Davida su prekinule Aleksandra i Matora koje su nastavile svoju burnu svađu.

Šta je tvoja devojka rekla? Hajde nemoj ti meni da pričaš, nemoj da hvataš na galamu. Ne, ti mu nisi prijatelj. Ja sam njegova devojka, njegova verenica, ne dam mu i šta mi možeš - istakla je Subotićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si lažna devojka, ti si lažno verena, taj prsten si dobila od fanova. Ti si lažnjak. Mogu da sedim ovde i da budem lepa i da dođem do kraja. Ti si zlo, taj tvoj osmeh je lažan. Pustili su snimak i videli smo da lažeš - rekla je Ana.
Koja je tvoja dobra osobina, to što pljuješ svoje roditelje. Marš napolje! Ona je meni rekla da ja ovo radim zbog njenog deteta. Ti meni prebacuješ zbog svog deteta. Potresla sam se zbog toga što sam sa ovakvim g*vnetom u rijalitiju. Gledam ovu boleštinu. Šta ovaj dečko radi sa tobom? Mislim da i on igra igru sa tobom. Ti si sad sa njim u inat drugima. Trebalo je da držiš zvečku, a ne da p*šiš k*rac, ne da se j*beš sa maminim i tatinim prijateljima - urlala je Tomićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Ova svađa se nastavila još neko vreme, a u razgovor se ubrzo umešao i Lepi Mića, a zatim i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti