separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

IVANI VRBAŠKI SE OVO NEĆE SVIDETI! Mina i Karađorđe se uneli jedno drugom u facu, ona mu poručila: Njena jedina greška je ova veza i nadam se da će tome doći kraj! (VIDEO)


Strašno mu zamerila što joj je postavio ultimatum.


Ove noći zadrugari su imali priliku da vide sve najzanimljivije situacije nastale proteklih nekoliko dana u okviru emisije "Gledanje snimaka". 

Autor: Rijaliti Zadruga

Na jednom klipu Mina Vrbaški pričala je Ervinu Mujakoviću o Karađorđu Suboriću, koji je do večeras bio u vezi sa njenom majkom, Ivanom Vrbaški, koju je ona upravo ove večeri raskinula putem uključenja u emisiju "Porodice zadrugara". Zadrugarka je tokom razgovora sa Mujakovićem rekla da joj se ne sviđa što joj Karađorđe postavlja ultimatume i na neki način brani da se druži sa pojedinim ljudima. Ona je dodala da želi da se njena majka udalji od Subotića.

Stojim iza svake svoje rečenice. Nadam se da je moja majka shvatila sa kim je. Da je shvatila da ne treba da se zavlači u ovu porodicu, da krene da živi sa njim, pa da dođe do neke nesreće. Može da vidi ko je on i šta je. Ja ga do sada nisam poznavala, tako da je ovo idealno da ona vidi da između njih ne treba da bude ništa - rekla je Mina nakon odgledanog klipa.

Autor: Rijaliti Zadruga

Ne razumem šta Mina priča, da mene Ivana nije dovoljno upoznala već da će ona svojoj majci da predoči kakva sam ja osoba. Da li ja tebe nisam ispoštovao - bio je šokiran Karađorđe.
Vi ne možete meni da pričate sa kim ću ja da se družim ili ne. Mojoj porodici nisu potrebni problemi, nije joj potrebna ljubav kao što ste vi - nastavila je Vrbaški.

Autor: Rijaliti Zadruga

Ovo je bezobrazluk da se deca mešaju u odnos svojih roditelja. Znam da Ivana samo može da osudi ovo ponašanje, ista je priča kao kada je Aleksandra reagovala kada smo Ivana i ja ušli ovde - tvrdio je Subotić.

Karađorđe je naveo da Ivana Vrbaški nije bednica, pa da glumi ljubav sa njim, na šta je Mina skočila. Njih dvoje su se uneli jedno drugom u lice, a onda je u zadrugarkinu odbranu stao Tomislav Panić.

Nemoj da joj se unosiš u facu. Nemoj da se dereš na nju. Ja ću da se mešam i te kako, nemoj da s*reš mnogo. Nemoj tako da se ponašaš, bre! Dere se na dete od 18 godina - urlao je Toma.

Autor: Rijaliti Zadruga

Njena jedina greška je ovo i nadam se da će ovome doći kraj. Moja majka sigurno ne bi dozvolila da se ovako neko ponaša prema meni - zaključila je Mina.

Autor: Rijaliti Zadruga

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti