separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ONO JE BILO JEZIVO! Ivana Vrbaški se oglasila nakon svađe Karađorđa i Mine: NAČIN NA KOJI JE PRIČAO SA NJOM JE GROZAN, MOŽE OTAC DA JOJ BUDE! (FOTO)


Priznala da je definitivno stavila tačku na vezu sa njim!


U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, Zadruzi, prethodno veče obeležile su mnogobrojne svađe, a jedna od njih bila je između Mine Vrbaški i Karađorđa Subotića. Razlog tome bio je snimak na kom je Mina pričala Ervinu Mujakoviću da joj se ne sviđa što joj Karađorđe postavlja ultimatume, a nakon odgledanog snimka došlo je do velike rasprave između ovo dvoje zadruga, o čemu možete više pročitati OVDE.

Autor: Rijaliti Zadruga

Zbog svega što se izdešavalo mi smo stupili u kontakt sa Ivanom Vrbaški, koja nam je priznala da joj je jezivo sve što je sinoć gledala: 

Ono je bilo jezivo! Zaista, ja ne znam šta da kažem, cele noći nisam spavala i sve sam ispratila. Način na koji je on pričao sa Minom je bio grozan, kaže da bih ja osudila Minino ponašanje, pa meni je dete na prvom mestu i još se nije rodio taj koji će to da promeni niti će se roditi. On ima 50 godina, može Mini i mnogima otac da bude, a način na koji je pričao sa Minom i ne samo sa njom, već i sa Matorom, sa Miljanom, Marijom, to je stvarno užasno, ja ne znam šta se njemu desilo - rekla je Ivana za naš portal. 

Autor: TvPink Printscreen

Ivana je sinoć javno u emisiji rekla da je odlučila da stavi tačku na vezu sa Karađorđem, a nas je zanimalo da li je to njena konačna odluka.

Definitivno sam odlučila da stavim tačku na sve sa njim, žao mi je što je to tako ispalo javno, ali javna je bila i veridba pa je možda i ovo trebalo tako da bude, mada ja nisam iz tog filma, ali kad on bude izašao ja ću popričati sa njim i sve mu objasniti. Mada mislim da i on razume i već shvata šta je i kako - rekla je Ivana i dodala:
Ne može on da kaže da se Mina ponaša kao Aleksandra, svi su videli kako je Aleksandra reagovala kad smo mi ušli u Zadrugu i ja sam prva koja je mogla da odgovori njoj i da pobesni, a to nisam uradila. A Mina je sve lepo njemu pričala, mirnim tonom a onda je krenula da viče kad je pobesnela na njegove konstatacije. Ne znam više šta bih rekla o njemu - zaključila je Ivana.

Autor: RTV Pink

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti