AKTUELNO

I dalje nisu želeli da iskristališu svoj odnos.

Zadrugari su večeras bili svedoci svih dešavanja u Beloj kući gledajući video-snimke koji su obeležili prethodnu nedelju. Na jednom od snimaka bilo je prikazano kako Miki Đuričić sa Zlatom Đurković i Zoricom Marković pričaju o flertovanju Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon odgledanog snimka Miki je zatražio reč kako bi obrazložio sve ono što je rekao o njima dvoma, a potom su se oglasili i Luna i Marko.

Ja sam njoj na faci video da je ona pop*zdela. Ili se sviđate jedno drugom ili pravite fejk priču? Ova (Luna) iz sujete neće da prizna da joj se sviđa - rekao je Miki.
Želim da kažem da je Miki u pravu za sve, a vi procenite šta - prokomentarisala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U diskusiju se uključio i Pavle Jovanović sa opaskom da su njih dvoje bili zajedno dok su bili van rijalitija, što su njih dvoje demantovali.

Drugari su mi pričali da ste izlazili i da ste spavali - otrkio je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Jesmo, izlazili smo, spavali smo zajedno u separeu - rekla je Luna ironično, a onda nastavila:
Da sam bila sa Markom, zašto bih ja to krila, bila sam slobodna. Nisam ni moralna, nisam ni svetica, zašto bi bio problem da priznam da sam bila sa njim - rekla je Đoganijeva.
Luna i ja nismo bili zajedno - rekao je Marko i dodao da će se smuvati za Srpsku Novu godinu, a Luna ga je ispratila osmehom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SA SUZAMA U OČIMA PRIZNALA: KU*VA SAM I ŠTA MI FALI! Mina otkrila da je zbog teške finansijske situacije u porodici bila osuđena da se bavi najstarijim zanatom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'