AKTUELNO

Kuje velike planove sa svojim suprugom.

Priča ljubavnog trougla, Dragane Mitar, njenog supruga Siniše i ljubavnika Pavla Jovanovića iz dana u dan sve više intrigira javnost. Tome ide u prilog i činjenica da Dragana svaki dan iznosi nove detelje iz svog privatnog života.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je postao osoba kojoj Dragana sve češće priča sve do detalja. Ovog puta ona je otkrila kako izgleda njen svakodnevni dan sa suprugom Sinišom, ali i planove koje imala sa njim posle ''Zadruge 2''.

Često odemo na odvojena mesta, pa se posle nađemo. Moje drugarice i njegovi drugari. Nađemo se i idemo kući. On je sam sa dvadeset godina došao ovde i ušao je u ozbiljnu lovu i počeo da stvara. Kupio je stanove i garaže. Kada izađem iz Zadruge, on hoće da proda stanove i neki plac što ima njegova majka - govorila je ona, a onda opisala kako izgleda jedan sasvim običan dan:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je bio mnogo dobar student, imao je sve desetke. Često se dešavalo da on radi ceo dan, a meni se ide u grad. I odemo, i do pet budemo na splavu, tamo bude i Pavle, ali nisam tada imala ništa sa njim. Koliko puta sam sedela kući, gledam "Zadrugu" sa Jocom, onda dođe i kaže: ''Šta gledaš te "ludake'"'. I onda se smejemo - otkrila je ona Mići i Nataši Moskvi.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

'