AKTUELNO

Nije se libila da otkrije kako se ona, navodno, ponašala nakon razvoda.

Zadrugarka Dragana Mitar je i ovo popodne odlučila da provede  u razgovoru sa Lepim Mićom, kojem je govorila o stvarima koje je brinu mesecima unazad.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šira javnost je saznala da je ona imala ljubavnu vezu sa Pavlom Jovanovićem dok je istovremeno bila u braku sa Sinišom Dragutinovićem. Njen ljubavnik i ona su u više navrata pričali u šiframa, a reč ''dalmatinac'' posvetili su Sinišinoj bivšoj supruzi sa kojom je on bio u braku kada je u njegov život ušetala Dragana. Njoj tada nije smetalo to što je on oženjen, te je, uprkos činjenici da Siniša ima dvoje dece i zakonitu suprugu, uplovila sa njim u vezu.

Ona je nekoliko puta njegovu bivšu ženu poistovetila sa Kruelom De Vil jer, kako tvrdi, nije bila fer prema Siniši nakon razvoda.

On viđa decu svakog vikenda. Vodi ih negde, sada su već veliki, odemo negde sa njima. Nekada ih pustim same. To je to. Plaća sve uredno, časove, košarku, plivanje, baš sve - priznala je ona.
On ima dvoje sa bivšom ženom, a žena ta druga kakva je - pitao ju je Mića, pa mu je ona rekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaje*bava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa ne joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako ''pljuje'' njegove pare - rekla je ona o Sinišinoj bivšoj ženi.

Dragana je potom rekla pevaču da mora da obavi ozbiljan razgovor koji će biti krucijalan za nastavak života sa suprugom Sinišom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moramo da obavimo ozbiljan razgovor. Da vidimo šta ćemo, kako ćemo. Moram da znam o čemu on razmišlja. Dete već postaje starije i svesnije. Ja sam imala razne krize, imala sam to sa ovim, ali to je završeno - priznala je Dragana šta je trenutno brine.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'