AKTUELNO

Podsetila ga je na obećanje koje je dao Aleksandri.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Ljuba Pantović je odgovorila na pitanje o druženju Davida Dragojevića i Ane Korać nakon što je njena ćerka Aleksandra Subotić diskvalifikovana.

Foto: TvPink Printscreen

Znam kakvo mišljenje imaš o Davidu i Ani, zanima me kako gledaš na njihovo druženje - pitala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Moje mišljenje o njima je bazirano na petim stvarima, pa ću ja to da uklopim u njihovo druženje. O Davidu imam ružno mišljenje, ali znam da je komunikativan i da voli da se druži. Anu obožavam i ona mi je ovde najbliža. Juče sam je podbola da mi nedostaje jer se preselila u pab kod Davida. Ana voli da se igra i to bezazleno radi, ne bi nikome nanela zlo, ništa joj ne zameram. Davidu zameram kao majka, a ne kao neko sa strane. Imam utisak da ne razmišlja kako Aleksandra to tumači napolju, zbog toga sam zabrinuta i tužna. Znam koliko joj je to smetalo i koliko su se svađali zbog toda. Deluje da se on probudio i procvetao od kada je ona otišla - odgovorila je Ljuba.

Ljuba je podsetila Davida na njegovo obećanje da će otići sa Aleksandrom čim ona izađe iz rijalitija, ali je on otkrio da su njih dvoje nakon toga imali drugačiji dogovor.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: MALO JOJ JE ONAJ JEDAN?! Dragana Mitar priželjkuje JOŠ JEDNOG MUŽA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'