separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

JASNO SE VIDI DA JE BIO INTIMAN ODNOS! Mića otkrio šta je Dragana radila sa Pavlom ispod pokrivača, ona se hvatala za glavu! (VIDEO)


Nije mogla da veruje šta čuje!


Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Lepi Mića bio je na redu da odgovori na najintrigantniju temu u "Zadruzi 2". David Dragojević hteo je da čuje njegov komentar o odnosu Pavla Jovanovića i Dragane Mitar.

Kaži mi, posle svega sinoć šta se dešavalo, šta sada misliš između Pavla i Dragane i šta misliš kako će se to razvijati dalje? - upitao je David.

Autor: TvPink

Naime, tokom sinoćne emisije, zadrugarima je pušten snimak Dragane i Pavla ispod pokrivača, koji se odigrao za doček Nove godine, samo par sati nakon posete njenog muža.

Rekao sam Dragani da je lagala, da je ružno to što je rekla. Rekao sam da je to intiman čin što su uradili, a oni se ne vole. Oni su samo k*es varijanta - odgovorio je Mića.

Zatim je objasnio da to što Dragana radi nije ono što ju je on posavetovao, te da smatra da ona treba da objasni druge stvari koje se tiču odnosa između Pavla i nje.

Ona ovde treba da odgovori zbog čega je bila sa oženjenim muškarcem koji je imao dvoje dece. Ona treba da se čuva same sebe, a ne Pavla. Zbog čega je jedna devojka od 20 godina uplela u takvu vrstu veze, to je suština - dodao je Mića.

Autor: TvPink

Dragana je sedela i hvatala se sve vreme za glavu, ali nije želela da izense svoj stav na Mićino komentarisanje.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti