AKTUELNO

Pohvalila se svojim luksuznim životom.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Dragana Mitar je nedavno izjavila da ljude deli na nivoe i klase, što su joj mnogi zadrugari zamerili, pa ju je Olja Bajrami pitala da obrazloži svoja shvatanja.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su te pitali da objasniš šta znače različiti nivoi i klase, pa bih želela da nam objasniš kakve su to podele - pitala je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Imamo razne nivoe obrazovanja, ako govorimo o klasama, postoje razne klase automobila. Postoje i klase u avionu, neko se vozi biznisom, neko ekonomikom. Na koncertu neko je u parteru, neko u vip loži. Ne mogu da promenim način života čoveka (muža Siniše) koga znam od dvadesete godine i odrasla sam pored njega. Pavle je uvek komentarisao šta će mi takav auto, meni je to muž priuštio. Ja ništa nisam tražila, sve mi je dato. Meni je ceo život bio san da se dobro udam i ne radim ništa. Meni je lepo i zadovoljna sam - rekla je Dragana.

Zadrugari su joj ponovo zamerili što ljude deli po materijalnom statusu, a ne po tome ko je kakav čovek.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: MALO JOJ JE ONAJ JEDAN?! Dragana Mitar priželjkuje JOŠ JEDNOG MUŽA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'