AKTUELNO

Odbila je da priča o njemu!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Jelena Krunić htela je da otkrije sve detalje o odnosu Dragane Mitar i gospodine iz Novog Pazara koji joj je za rođendan poslao tortu, oko koje se podigla velika prašina, pa je Dragana priznala pa je ona priznala da je sa njim imala ljubavnu aferu.

Foto: TvPink

Dragana, mene zanima kada si krenula u odnos sa drugim muškarcem, a to je onaj što ti poslao tortu i koliko je to dugo trajalo i da kažeš da li si se nadala torti i u kom periodu je bilo to sa vama? - upitala je Krunićeva.
Ovako, ja tu osobu spominajti neću, da sam htela o tome da pričam, to bih pričala, niti novinarima, niti tebi neću odgovarati na takva pitanja. Prvo, ne bih volela da ga kompromitujem. Drugo, imala sam hrabrost da sednem i iznesem sve iz svog života - drčno je odgovorila Dragana.

Foto: TvPink

A potom je uputila novinarima poruku da nikada neće odogovarati na njihova pitanja o tajanstvenom ljubavniku po cenu toga da izađe iz rijalitija, kao i da će o svemu govoriti po izlasku iz "Zadruge 2".

PROČITJATE JOŠ: MALO JOJ JE ONAJ JEDAN?! Dragana Mitar priželjkuje JOŠ JEDNOG MUŽA! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'