AKTUELNO

Najoštrije je osudio njeno ponašanje.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Dragana Mitar i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović tema su koja najviše intrigirra javnosti zadrugare, a jedno od pitanja upućenih Mikiju Đuričiću bilo je da da svoje mišljenje o njihovom odnosu.

Foto: TvPink

Neću mnogo to komentarisati, nemam ništa protiv toga što je ona uradila. Neću da dozvolim da mi takva drži moralna predavanja, ne devojčice. To je najmanje bitna stvar da li ga je prevarila sa emocijama ili bez, jer ovo što smo videli na snimku, je prevara. Činjenica je da je Dragana više puta njega vređala, ponižavala, dok on nije pukao, pa je počeo da joj uzvraća - započeo je Miki.

Zatim je Dragana ustala da odbrani sebe, ali je samo rasplamsala vatru koja je već tinjala, pa je eskalirala opštim haosom.

Ja imam potrebu da ističem mog muža, jer on se non stop ovde pominje, a nije tu. Mi smo to prevazišli, to je prošlost, da je oprostio, ne bi došao ovde - odgovorila je drčno Dragana.

Potom joj je Miki skrenuo pažnju da od početka rijalitija joj je skretao pažnju da pazi kako i kome, ali i šta priča, ali Dragana je odmah uskočila njemu u usta, pa je pokušala da se izvadi na to da je ona htela da bude iskrena, jer joj je bilo lakše, kao i da je to bila velika hrabrost ustati i priznati pred svima šta je uradila.

Foto: TvPink

Ti si rekla sve do pola, nisi rekla sve, htela si da samo zaintrigiraš narod.Ovo kako sada ide u vezi sa tobom, ne bih ti volela da po tome potaneš popularna, više bi volela zbog karijere i glasa i svega. Ali ti si ušla u rijaliti i postaješ poznata po prljavom vešu iz tvog privatnog života, ja to ne osuđujem, da li je to moralno ili ne, to mene ne zanima. Ali ovo je bivši dečko sa kojim si se pokrivala, mazila i šta. Nekad je pogled jači od s*ksa - odgovorio je Miki.

Mikija je prekinula pevačica, Zorica Marković koja je otkrila celu igru koja se odigrava već nedeljama unazad u Draganinoj režiji.

Miki, evo ja ću da ti ispričam šta se dešava. Žena je ušla ovde, hoće da postane popularna, zatim je ušao Pavle. Žena se sve vreme sprda sa narodom, jer njen Siniša zna za njega. Tu je jasno kao dan sve - vikala je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su onda veliki prevaranti, zamisli tamo gde te gledaju svi, pa i sin kad poraste, gde će gledati kako se mama sprda sa bivšim dečkom, tako što se drže za rukice, pokrivaju se. Ako to radite zbog toga da bi postala popularna, to je onda propala fora - odbrusio je Miki.

Dragana je nakon Mikijevog izlaganja priznala da je sve ovo bila igra, ali kroz ironičan stav.

Eto, istina je, sve je ovo bila igra, propalo mi je i šta sad - bila je ironična zadrugarka.

PROČITAJTE JOŠ: PREVARILA GA JE SAMO SEDAM DANA POSLE SVADBE: Ovako su Dragana Mitar i njen muž Siniša izgledali na venčanju! (FOTO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'