AKTUELNO

Nedostaje joj dečko.

Drvo mudrosti je pozvalo Staniju Dobrojević u Rajski vrt kako bi je ispitalo šta misli o ljubavnim parovima "Zadruge 2". Ona je najpre prokomentarisala Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu u čijem je timu u nedelji ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

On mi je miran, ima konjske živce. Idealan zet za porodicu Kulić. Miljana je željna pažnje, uletela je u sve to na brzinu. Ne znam da li je to zaista ljubav kod nje, njemu je zaista stalo do nje, veliki je flegman, što je dobro, jer je Miljana vrcava, ali mislim da im nimalo nije lako jer tašta ne odobrava tu vezu - ispričala je Stanija svoje mišljenje o Miljani i Zoli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oboje su slatki. Luni je bila potrebna ljubav i pažnja. Ima sada momka kraj sebe, ne mora da bude druga i da se meša u tuđe veze i nekog da krade. Volela bih da to njihovo uspe, ali moje mišljenje o Marku nije lepo - rekla je Stanija o vezi Lune i Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

David i Ana su mi mnogo slatki, vidi se da su zaljubljeni. Što se tiče Matore i Sanje, oni imaju svoju ljubavnu priču - dodala je Stanija.

Osim što je dala svoje mišljenje o ljubavnom paru, Stanija je istakla da bi volela na Dan zaljubljenih da vidi svog dečka Vladimira Tomovića.

Ja bih volela da ukoliko postoji šansa za Dan zaljubljenih da onaj Crnogorac dođe u ovaj vrt makar na 10 minuta - zatražila je Stanija od Drveta mudrosti.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: MUKA MI JE: Luna priznala Marku da je POVRAĆALA, on u strahu da mu je DEVOJKA TRUDNA? (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'