separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BORAVIĆE U ZADRUZI DVE NEDELJE BEZ DINARA: Zbog grubog kršenja pravila i iznošenja informacija iz spoljnjeg sveta, Veliki šef kaznio ove zadrugare! (VIDEO)


Morali su da snose odgovornost za ono što su uradili.


Ove noći u Beloj kući se tradicionalno održava "Izbor potrčka" i emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". 

Voditelj je posetio zadrugare kako bi sa njima popričao o najaktuelnijim dešavanjima iz rijalitija, a neposredno pre toga je pročitao zadrugarima pismo Velikog šefa putem kojeg je obavestio da će zadrugari koji su prekršili pravila rijaliti programa biti kažnjeni nedeljnim i dvonedeljnim honorarima. 

Autor: TvPink Printscreen

Zadrugari, kao što znate da je iznošenje informacija iz spoljnog sveta je strogo zabranjeno. S obzirom na to da su Vlada i Višnja iznosili zabranjene informacije, doneli smo odluku da budu kažnjeni dvonedeljnim honorarom. Osim toga želimo da vas obavestimo da je izmoniran film koji ste snimili. Veoma smo zadovljni kako su uradili zadatak oni koji su učestvovali i jedva čekamo da prikažemo premijeru filma koji traje 18 minuta. Isto tako, moramo da napomenemo da su svi morali da učestvuju u filmu, a kako to pojedini nisu, oneli smo odluku da zadrugari koji nisu učestvovali u snimanju filma budu kažnjeni nedeljnim honorarom - pisalo je u pismu Velikog šefa. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti