AKTUELNO

Neće odustati od Davida.

Veče puno emocija je u Beloj kući, nakon ispovesti Davida Dragojevića koji je pričao o video-pozivu sa majkom Biljanom Dragojević, ali i o odnosu sa Anom Korać, kao i sa njegovom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić.

Nakon što je David završio sa svojom pričom, Koraćeva je ustala, sva uplakna i skrhana bolom i jasno poslala poruku da neće odustati od Davida.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta da kažem, nikad mi se ovo nije desilo. Ja sam se iskreno zaljubila. Ja nikada neću reći ništa ružno za nju. Za Aleksandru znam da ona igra igru, kao što je igrala i ovde. Ja njega volim i nikada ga neću ostaviti. On će to završiti sa njom, da padaju ćurke, bombe, šta god, ja ću se boriti za njega. Teško mi je, naravno da mi je značio poziv sa mamom, da mi je rekla da je uz mene. Rekla mi je da me nije videla još od srednje škole, što je tačno. Zašto mene krive što je on srećan? Ne razumem njegovu mamu što je to izjavila. Totalno sam zbunjena - rekla je Ana.

Voditelj Milan upitao je Anu šta ju je najviše pogodilo tokom prethodne noći, te je zadrugarka iskreno izjavila da se plašila Biljane, a onda se obratila Subotićki.

Foto: Rijaliti Zadruga

Prvo, očekivala sam za njegovu mamu da uopšte ne bude tu. Još Stanija kad je ušla rekla je da je Aleksandra kod njega. Nisam se ja plašila šta će njemu mama da kaže, već mi je bilo krivo jer njegova mama ne želi njemu vezu. Plašila sam se da li će me moja mama razumeti. Ja sam se zaljubila, a on je raskinuo, ne znam šta hoće više od njega - odbrusila je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'