AKTUELNO

Đoganijeva nije želela da se oglašava.

Nakon što se završila još jedna burna nedelja u "Zadruzi 2" došao je ponedeljak, a voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi se svi zajedno prisetili najzanimljivijih situacija iz sedmice iza nas, u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom".

Milan je želeo da čuje kako je izbio sukob između Dragane Mitar i Marka Miljkovića, i zašto ju je on nazvao "Paprikom na Mićin način".

Ja sam njemu rekla da je nameštaj. Naš konflikt je nastao kada je on rekao "Zapitaj se zašto je Staniji postavljeno ovo pitanje" - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Tu noć je Staniju nazvala sponzorušom, a onda je Marko, kriminalac u pokušaju prvi prozvao Draganu. Ja sam rekao da ga ne zovem "ajvar, punjene paprike", ja ga zovem Marko, dok me ne vređa, kad me bude vređao onda ću ga zvati. Rekao sam da Stanija ima problem sa Markom - naveo je Lepi Mića.

Voditelj je zatim otkrio da je Dragana jednom prilikom rekla da je Marko još uvek zaljubljen u nju, iako je u vezi sa Lunom Đogani.

Je l' sam zaljubljen u tebe? Ne, ja tebe volim, ja tebe obožavam. Ne mogu da živim bez tebe. Ostavi muža, Dragana, da se smuvamo. Ona na sve moguće načine pokušava da poremeti vezu mene i Lune. Svako ko to bude pokušao, biće sankcionisan. Nemojte da se služite tim glupostima, jer sve vidim. Sve ću da vas napadnem, sve ću da vas ponizim - rekao je Marko, na čije reči je odmah reagovao Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ima da ti se s*rem u život ovde narednih pet meseci - urlao je Mića.
Samo kreni! Samo probaj. Ona je punjena paprika na novopazarski način, zato što je punjena u Novom Pazaru, a on je "Gostionica Pržulj". Ne vodim Lunine ratove, ali ako neko uvredi nju, automatski su uvredili i mene. Ona će istrpeti sve, ali ako je uvrede, uvredili su i mene - naveo je Marko.

Zatim je ustala Zerina Hećo i otkrila da je Miljković odavno zaljubljen u Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da je Marko one stvari sa Marijanom radio samo da bi se prepucavao sa Lunom. Što se tiče Dragane, ja sam mu prišla i rekla "Šta radiš to, vidiš da sa tobom igra igru", on je meni rekao "Ja sa devojkom nemam ništa, se sa njom družim, kad budem video nešto ja ću da se distanciram" - rekla je Zerina.
Svaka devojka sa kojom sam bio u kući u bilo kojoj komunikaciji je bila stopostotno zbog toga da bih izazvao reakciju kod Lune. Bio je trnovit put do Lune, ali sam je smuvao - naveo je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BORAVIĆE U ZADRUZI DVE NEDELJE BEZ DINARA: Zbog grubog kršenja pravila i iznošenja informacija iz spoljnjeg sveta, Veliki šef kaznio ove zadrugare! (VIDEO)

Ja da sam htela, mogla sam da ga imam pre nje. Meni se od ovakvih muškaraca s*re. Stvarno smešno. Onaj blam u "Magazinu In" što si joj uradio, pa stvarno si seljak iz Brusa. Posle toliko rijalitija, vreme je da se malo bolje plasiraš - odbrusila mu je Dragana Mitar.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'