AKTUELNO

Stankovićeva je plakala, ali niko nije video njene suze.

U toku večeri dok je voditelj Milan Milošević postavljao ,,Pitanja gledalaca", Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ušle su u ozbiljan sukob zbog činjenice da je među njima nastalo veliko nepoverenje.

Naime, gledaoci su zaključili da Stankovićevoj fali muškarac i da ne zna kako da raskine sa svojom devojkom. Međutim, glavni razlog razmirica između njih dve je zapravo Luna Đogani, jer Sanja sumnja da Matora flertuje sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je obezbeđenje odmah odreagovalo kada je Stankovićeva pokušala da nasrne na Jovanu, a onda je mlada blogerka odlučila da se oglasi i jednom za svagda završi sa ovom pričom.

Ja se uopšte ne osećam krivom, sa Jovanom nemam apsolutno ništa! Ono što je bilo, za mene nije imalo nikakvo značenje ni emocije. Nisam imala šta da pričam o tome ni da priznajem. Jovana se prema meni ophodi prijateljski. Uvek je tu kad sa Sanjom, razgovaramo, da hoće da sakrije uradila bi to na neki drugi način. Ja imam dečka, želim da se stavi tačka na ovu priču! Ne želim da budem deo nečije veze, muka mi je od toga! - rekla je Luna.
Da, zaljubljena sam u Lunu! Da li ti je sada lakše, hoćeš da raskinemo?! Ja samo mislim da ti ne znaš kako da me ostaviš! Ti hoćeš da kažeš da prema njoj imam emocije, a prema tebi ne?! - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

To se ne radi kad imaš osobu koju voliš! - vikala je Sanja.
Ona je folirantkinja, došla je da raskine ovde i to je to - prokomentarisala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja nije mogla ni da pretpostavi da su kamere bile uprte u nju dok se raspravljala sa Matorom, a ono što je bilo evidentno je da se suze na njenom licu nisu videle iako su svi pomislili da je bila uplakana.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Stanković Sanja

'