AKTUELNO

Stanija nije mogla da se odbrani!

Stanija Dobrojević zaintrigirala je javnost svojim povratkom u Belu kuću, a mnogi su zaključili da je pokazala ljubomoru prema Ani Korać koja je započela ljubavnu romansu sa Davidom Dragojevićem.

Voditelj Milan Milošević je tim povodom u emisiji ,,Pitanja gledalaca" upitao Dobrojevićevu šta je pričala o njoj, a ona je svojim odgovorom ponovo fascinirala zadrugare.

Znam neke stvari o njoj iz spoljnog sveta i gledaoci su uključeni u priču koja se pričala o njoj. To mi je nespojivo kada vidim sve ovo. Tako da, tu mi je bila sumnjiva. Ti si rekao da je tvoja prijateljica i da je ne diram - rekla je Stanija koja se obratila Lepom Mići.

Foto: TvPink Printscreen

Ne kapiram zašto to radiš, nikad te nije spomenula! Kroz njena izlaganja, samo čačka! Kaži šta imaš! Nju ne interesuje to - branio ju je David.
To je tvoje mišljenje, ja iznosim svoje, ja komentarišem i to što znam o njoj, to apsolutno nema veze sa tobom - odbrusila mu je Stanija.
Mene ne zanima šta se piše po novinama, ja neću imati konakt sa njom i neću da je komentarišem, ne zanima me! - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, jedan od gledalaca koji je pomno pratio žurku primetio je da je Stanija pokušavala da se približi Dragojeviću, a zbog toga je došlo do žestoke rasprave; ,,Kažeš da te David ne zanima, a trudila si se da mu privučeš pažnju".

Na žurku sam išla da bih igrala sa devojkama, videla sam Mariju i Miću kako prate situaciju. Zbog te afere i ljubavnih trouglova, nisam želela da dajem bilo kakav povod za priče i uspela sam u tome. Moje mišljenje o Ani sam iznela, pošto sad vidim svojim očima ovde. Promenila sam mišljenje, devojka me ne dira. Neke stvari jesu iz spoljnog sveta i to je to - rekla je Stanija.
Igrala je ona tu oko nas, ona je došla tu pored mene. Gledao sam samo u Anu, kad sam išao iz wc-a, ona je bila tu, ja sam tu skrenuo pogled i samo sam u Anu gledao i u šankere - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla Staniji da se pusti tih priča. Ako je došla u rijaliti, neka se igra kako treba. Dogovorila se sa Vladimirom da sme samo poljubac. Ona treba da vodi strogo računa kako da se ponaša, jer su oči uprte u njih. Mislim da tu postoji nešto, Stanija mi je draga na neki način. Ali, ako budem primetila nešto sledeći put, reći ću - prokomentarisala je Marija.

Međutim, Ljuba Pantović raskrinkala je Staniju kada je otkrila o čemu je pričala sa zadrugarkama.

Dok smo se spremale, čula sam da će Stanija uraditi nešto o čemu će se pričati tri nedelje. Ja nisam primetila da je nešto uradila, pa me zanima kakav to plan nije sproveden u delo ili se nešto nije desilo - rekla je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pokušala sam, nije se sprovelo u delo i tako to - bila je ironična Dobrojevićeva.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'